Rahimaj nënshkruan Memorandumin e Mirëkuptimit për rifunksionalizimin e platformës Kamenica “Open Data”

Kamenicë – Kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj ka nënshkruar Memorandumin e Mirëkuptimit me Drejtorin Ekzekutiv të GYEK, Alturim Dërmaku, për bashkëfinancimin e projektit për rifunksionalizimin e platformës Kamenica “Open Data”.

I pari i komunës ka thënë se përmes kësaj platforme qytetarët do të kenë qasje të drejtpërdrejt në raportimin e parregullsive.
“Kjo platformë do të ndihmojë në afrimin e qytetarit me institucionin, duke i dhënë qasje të drejtpërdrejtë në raportimin e parregullsive dhe parashtrimin e kërkesave”, është shprehur Rahimaj./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS