Rahimaj: Investimet në Roganë nuk ndalen

Kamenicë – Kryetari i Komunës së Kamenicës Kadri Rahimaj, ka njoftuar se po vazhdojnë investimet në Roganë, më saktësisht në tri lagje të mëdha të këtij fshati.

Sot bashkë me ekipin menaxhues të projektit, Rahimaj ka vizituar rrugët “Banimi i ri”, “Mërgimtari” dhe “Ramadan Kallaba”, rrugë këto në të cilat po punohet.
Rahimaj ka thënë se kostoja totale e punimeve është 135,209.60€./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS