Uji Dea

Rahimaj dyert hapura në Qeveri: Miliona të tjerë për infrastrukturën e Kamenicës

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Kamenicë – Kadri Rahimaj ka njoftuar se janë ndarë 727,843.20€ vetëm për qytetin më të mirë në Kosovë. Dizajnim të brendshëm të rrugëve në qytet: zgjerim, trotuar dhe shteg për çiklizëm.

58,745.14€ për asfaltimin e rrugës “Mihail Grameno”
202,447€ për asfaltimin e rrugës “Bejtë Pireva”
Kamenica e gjelbër dhe e qasshme për të gjithë

ARKATANA

Falënderoj zv.Ministrin Hysen Durmishi për bashkëpunimin ka shkruar Kadri Rahimaj./rajonipress/