ARKATANA

Rahimaj: Drejt përfundimit është edhe rruga Topanicë – Koretin – Berivojcë

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Kamenicë – Kryetari i Komunës së Kamenicës Kadri Rahimaj ka njoftuar se rruga Topanicë-Koretin-Berivojcë është drejt përfundimit.

“Një investim nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës në vlerë prej 409,460.92 eurosh” ka thënë Rahimaj.

KKVITI

Ai ka shtuar se do të vazhdojë puna me intensitet të lartë deri në përfundimin e kësaj rruge./rajonipress/