Eko Higjiena

Rahimaj: Do të renovohen ndërtesat shumë-banesore sociale në Kamenicë

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Kamenicë – Me marrëveshjen e radhës të nënshkruar me Fondin Kosovar për Efiçiencë të Energjisë do të renovohen edhe këto banesa, duke u përmirësuar infrastruktura e brendshme dhe e jashtme e tyre ka shkruar Kadri Rahimaj.

Fundamenti

“Ky është një grant tjetër i FKEE-së për Komunën e Kamenicës, që mbulon 90% të projektit. Mirëqenia e qytetarëve dhe infrastruktura e përshtatshme për secilin, janë prioriteti ynë” ka shkruar Rahimaj./rajonipress/