Rahimaj: Bashkëpunimet ndërkomunale janë të rëndësisë së veçantë për komunat fqinje

Kamenicë – Kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj, bashkë me Kryetarin e Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, Kryesuesin e Kuvendit komunal të Kamenicës, Liridon Kastrati dhe Kryesuesin e Kuvendit komunal të Gjilanit, Arianit Sadiku, janë pritur në takim nga Kryetari i Komunës së Bujanocit, Nagip Arifi dhe bashkëpunëtorët e tij.

Rahimaj ka thënë se përgjatë këtij takimi ata kanë diskutuar rreth mundësive të bashkëpunimit në fusha të ndryshme, kryesisht në arsim, kulturë e ekonomi.
“Bashkëpunimet ndërkomunale janë të rëndësisë së veçantë për komunat fqinje, duke ditur gjithmonë qëllimin, që të punohet për qytetarët e në interes të tyre” tha Rahimaj./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS