Vali Ranch

Rahimaj: Barna falas për më të dashurit tanë

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – I vizitova nga afër axhën Milit e axhën Hafiz, të cilët i njoftova për barnat falas që do të mund t’i marrin nga sot ka shkruar Kadri Rahimaj.

Vali Ranch

“Të dyve ju urova shëndet të plotë, si dhe i njoftova që ky është veç fillimi i punëve të mira për pensionistët” ka shkruar Rahimaj./rajonpress/