Rahimaj: Asnjëherë më parë në Kamenicë nuk ka pasur më shumë investime

Kamenicë – Asnjëherë më parë në Kamenicë nuk ka pasur intensitet më të lartë të punës. Asnjëherë më parë nuk ka pasur më shumë takime me qytetarë ka shkruar Kadri Rahimaj.

Për t`i parë këto investime dhe të arritura Kadri Rahimaj me datën 12 korrik, prej orës 20:00, tek Shtëpia e Kulturës, pret që të bisedoj me qytetarë për vizionin, si dhe të arriturat që i ka bërë për këto gjashtë muaj./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS