Qytetarët nuk e falin Kadri Rahimajn, e quajnë mashtrues, dështak e gënjeshtar

/ 2 minuta lexim
Hidromorava

Kamenicë – Dëgjimet buxhetore të organizuara nga Komuna e Kamenicës po përcillen me tone kritike për kreun e Kamenicës. Komentuesit madje edhe në faqen e vet Rahimjat e quajnë atë dështak e gënjeshtar.

Nuk thonë rastësisht se qytetarët nuk falin sidomos ata që të kanë votuar dhe të kanë besuar votën.

kështu po ndodhë edhe në Kamenicë ku kreu i këtij qyteti Kadri Rahimaj është gozhduar nga komentuesit.

Pajtim Maliqi ka shkruar: Namin e kishe bo në Busavat tu i hjek udhët pi tenderit e tu rrejt, marre të koftë se di qysh po ki fytyrë me dal aty dështak.
Femi Aliu: Ne Malësi po frikohesh me dal po tutesh po të kidnapojn shkiet kryetar duke e neglizhu Malësinë të vjen kufini në qaf të Koperrnicës, e t`i edhe para ardhësit e tu zero investime në Malësi.

Fundamenti

Ismet Krasniqi: Kryetar veç Dajkocin e ke harrue e neve po na mbyt balta për 300 metra rrugë se di pse të votuam dhe kemi nga pas jush në tubime gjithkund flm.

Besmir Rexhepi: Po çka more me diskutu mashum kur s`je në gjendje mi shtru 18 metra asfalt.

Bajram Spahiu: O kryetar ka 2 vite që Sektori i Pylltarisë në Kamenicë nuk ka veturë, atë bëj, plotësoj nevojat minimale të institucioneve komunale, pastaj vazhdo me projektet tjera…!

Afrim Leci: Gmic, Gjyrishec kem nevojë për asfalt se ju në rrafsh e keni qu asfaltin edhe në ahër të gjave ka shkruar ky komentues./rajonipress/