Hidromorava

Qeverisja Haliti ua pamundëson banorëve të Skifterajt furnizimin me ujë të pijshëm nga Letnica

/ 1 minutë lexim

Viti – Sokol Halitit pak kohë para fushatës zgjedhore i paska rëndë ndërmend që fshatit Skifteraj i mungon uji i pijshëm. Ashtu siç dinë të improvizoj Sokol Haliti në prag të fushatave zgjedhore këtë radhë e paska zgjedhur Skifterajn për improvizime dhe lajme për facebook për gjoja funksionalizimin e ujësjellësit e në fakt Sokol Haliti po i diskriminon mijëra banorë duke ua pamundësuar kyçjen në rrjetin e burimit të Letnicës ka thënë Taulant Haxhiu.

Vali Ranch

“Banorët e Skifterajt kërkojnë ujë të pijshëm dhe jo ujë industrial andaj ata me të drejtë kërkojnë lidhjen me rrjetin e ujësjellësit nga Letnica dhe janë kundër ujit nga puset e pakontrolluara dhe jo të pijshëm. Si këshilltar komunal dhe për më shumë si pjesë e natyrshme e Skifterajt e përkrahë fuqishëm kërkesën e banorëve të Skifterajt për lidhjen me ujësjellësin e Letnicës si kërkesë legjitime dhe e domosdoshme” ka thënë Haxhiu./rajonipress/