RCCOLA

Punimet e ngadalësuara në rrugën Livoq i Ulët e bëjnë këtë fshat me “lum”, zhgënjim e revoltë e madhe e banorëve

/ 2 minuta lexim
Eco Higjiena

Gjilan – Kemajl Jakupi banor i fshatit Livoq i Ulët ku edhe po zhvillohen punimet në magjistralen Gjilan – Ferizaj thotë se jemi shumë të dëshpëruar me këtë situatë kaotike. Votuam për ndryshim mirëpo si duket e kemi mashtruar vetën sepse po duket puna e Alban Hysenit. Nuk e di çfarë i patëm borxh që na bëri këtë kaos Alban Hyseni thotë i zhgënjyer Jakupi.

Punimet e ngadalta dhe pa ndonjë kriter profesional ka bërë që rruga në Livoq të Ulët ku edhe po zhvillohen punimet të shndërrohet në lum.

Edhe pse kjo rrugë nuk menaxhohet nga komuna banorët e këtij fshati kanë hedhur akuza të shumta mbi Alban Hysenin.

“Askush nuk e di nga banorët e fshatit se çfarë po ndodhë sepse kryetari nuk ka ardhur ende në fshat për të parë punimet. Janë disa zëra se edhe pas këtyre punimeve ne nuk do kemi trotuar dhe ndriçim sepse projekti ka devijuar. Vërtet jemi në hall sepse rruga alternative që kalon nëpër fshat ka filluar të dëmtohet nga kamionët e rëndë që po kalojnë duke i ikur rrugës kryesore” thotë Kemajl Jakupi për rajonipress.

Uji Dea

Jakupi thotë se me i tregue dikujt që kështu është gjendja e rrugës nuk i besohet.

“Me i tregue dikujt nuk e beson, jemi shumë – shumë të dëshpëruar si banorë të fshatit Livoq i ulët, votuam për ndryshim mirëpo e kemi mashtruar vetën. Nuk e di çfarë i patëm borxh Alban Hysenit që na bëri këtë” tha Fadil Jakupi./rajonipress/