Punëtorët e DSHPAI-së vazhdimisht janë në terren, duke u angazhuar në punë

Kamenicë – Salih Leci dhe Goran Nikoliq, janë dy punëtorët në Drejtorinë për Shërbime Publike, Ambient dhe Inspektorat që vazhdimisht angazhohen e punojnë në mirëmbajtën e komunës sonë ka shkruar Qëndron Kastrati.

Ata kësaj here kanë larguar dhe janë përkujdesur për prerjen e degëve të drunjëve, në mënyrë që banorët e të gjitha anëve ta kenë më të lehtë qarkullimin.

Komuna e Kamenicës është falënderuese ndaj angazhimit të vazhdueshëm të tyre./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS