Puna e Speciales do të zgjasë më shumë se pesë vjet

Avokati Gani Koci ka thënë në emisionin Pressing në T7 se Gjykata Speciale puna e Gjykatës Speciales do të zgjasë më shumë se pesë vite.

“Gjykata do të zgjasë. Ajo do të zgjasë më shumë se pesë vite”

Ai po ashtu ka thënë se krijimi i kësaj gjykatë ka krijuar një perceptim tjetër.

“Nuk po përmenden më krimet e serbëve ndaj shqiptarëve”, ka thënë ai.

“Vetë fakti që është krijuar kjo gjykatë, ka bërë që të mos përmenden më krimet e serbëve ndaj shqiptarëve. Tash po kthehet vëmendja nga Specialja dhe po hetohen shqiptarët” .

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS