Prokuroria ngritë aktakuzë kundër një personi për organizim të skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm në Gjilan

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit është ndaluar për 48 orë, një (1) person, si dhe janë ngritur dy (2) aktakuza, kundër dy (2) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit është ndaluar për 48 orë, një (1) person për shkak të veprës penale “Dhuna në familje”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dy (2) aktakuza, kundër dy (2) personave dhe atë për këto vepra penale :
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për vepër penale “Organizimi i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për vepër penale “Lëndim i lehtë trupor”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS