Fundamenti

Politikanja e ardhshme

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Chelsea Clinton ka pozuar për kopertinën e numrit të ri të magazinës “Vogue”.

Në intervistën për këtë magazinë, ajo ka folur edhe për prindërit e famshëm, sekretaren amerikane të shtetit, Hillary Clinton dhe ish presidentin amerikan Bill Clinton.
Chelsea nuk ka mohuar se ajo mund të jetë një ditë në zyrë politikanësh, ose më saktësisht në zyrën e presidentit apo sekretares së shtetit.

ARKATANA

“Para fushatës së nënës sime, unë do thoja jo”, ka thënë Chelsea duke iu referuar punës së pandalëshme të sekretares Clinton.
“Nëse një ditë do të isha thirrur për të ofruar diçka nga vetja për shëndetësinë, për një jetë më të mirë, atëherë natyrisht nuk do të leja këto pyetje pa një përgjigje”, ka thënë vajza e ish presidentit Bill dhe sekretares amerikane, Hillary.

Chelesea, 32 vjeçare, është e martuar me Marc Mezvinsky. Ata u martuan në vitin 2010 ndërkaq Chelsea thotë se e çmon shumë martesën dhe “është një gjë që i intereson shumë”.