Policia rajonale shqipton 1949 gjoba për kundërvajtje të ndryshme

Gjilan – Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor (NJRKRr) dhe Stacionet Policore të DRP Gjilan gjatë periudhës kohore 15.07.2022 – 21.07.2022 kanë realizuar aktivitete në zonën e përgjegjësisë që mbulon shtatë komuna ku janë shqiptuar total: njëmijë e nëntëqind e dyzet e nëntë (1949) gjoba për kundërvajtje të ndryshme si: mos respektimi i shpejtësisë, tejkalim në vijë të plotë, drejtimi nën ndikimin e alkoolit, drejtimi i mjetit pa patentë shofer, mos mbajtja e distancës, gjendja jo e rregullt teknike e automjetit, skadimi i afatit të regjistrimit, përdorimi i telefonave mobil, xhamat e errët, mos brezit të sigurisë (rripit) etj.

Gjatë kësaj jave nga Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor (NJRKRr) dhe Stacionet Policore në vazhdën e implementim i Planeve Operative “Sezoni Veror” dhe “Këmbësorët” janë ndërmarr aktivitete:
• Hetim i tridhjetë e një (31) aksidenteve të komunikacionit me dëme materiale dhe shtatëmbëdhjetë (17) aksidente të komunikacionit me të lënduar
• Konfiskuar njëzet e tre (27) patentë shofer;
• Konfiskim i dy (2) motoçikletave
• Shqiptim i tetëdhjetë e një (81) gjoba ndaj këmbësorëve për: mos respektim i semaforit, kalim i rrugës jashtë vendkalimit të paraparë për kalim të këmbësorëve etj.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan, inkurajon mediat dhe qytetarët që për të gjitha kundërvajtjet që mund të shkaktohen në komunikacion, të njoftojnë Stacionin më të afërm të Policisë, apo përmes aplikacionit digjital “Lajmëro Policinë dhe numrat kujdestarë:192; 03850807001.
Të dhënat e juaja do të ruhen ne konfidencialitet të plotë.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS