Policia e Kosovës mban një takim pune në Qendrën për Punë Sociale në Kamenicë

Gjilan – Në takim kanë marrë pjesë anëtar DKA-së, Psikolog dhe Pedagog. Gjatë takimit janë trajtuar raste të fëmijëve të keqtrajtuar, tre raste nga komuniteti Shqiptar dhe tre raste nga komuniteti ROM.

Policia e Kosovës (PK), njësiti Policia në Komunitet në vazhdën e zbatimit të strategjisë “Policia në Komunitet” udhëhequr nga Zyrtari Arsim Gashi “Policia në komunitet” dhe zyrtarja Mirsije Kastrati “Dhuna në familje” kanë zhvillu një takim pune në Qendrën për Punë Sociale në Kamenicë, bashkë me zyrtaren Kimete Kryeziu nga kjo qendra.

Në takim kanë marrë pjesë anëtar DKA-së, Psikolog dhe Pedagog. Gjatë takimit janë trajtuar raste të fëmijëve të keqtrajtuar, tre raste nga komuniteti Shqiptar dhe tre raste nga komuniteti ROM.

Këto raste janë duke u trajtuar dhe monitoruar bashkë Policia e Kosovës (PK) me QPS- Kamenicë në koordinim me psikologët dhe pedagogët e DKA-së.

Policia e Kosovës në vazhdimësi bashkë me institucionet tjera do të punojnë në të mirë të qytetarëve të vetë ka njoftuar Ismet Hashani./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS