Policia e Gjilanit shqipton 1288 gjoba për kundërvajtje të ndryshme

Gjilan – Drejtoria Rajonale Gjilan, Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor (NJRKRr) dhe Stacionet Policore gjatë periudhës kohore 22.07.2022 – 28.07.2022 kanë realizuar aktivitete në zonën e përgjegjësisë që mbulon shtatë komuna, ku janë shqiptuar total: njëmijë e dyqind e tetëdhjetë e tetë (1288) gjoba për kundërvajtje të ndryshme si: mos respektimi i shpejtësisë, tejkalim në vijë të plotë, drejtimi nën ndikimin e alkoolit, drejtimi i mjetit pa patentë shofer, mos mbajtja e distancës, gjendja jo e rregullt teknike e automjetit, skadimi i afatit të regjistrimit, përdorimi i telefonave mobil, xhamat e errët, mos brezit të sigurisë (rripit) etj.

Gjatë kësaj jave nga Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor (NJRKRr) dhe Stacionet Policore në vazhdën e implementim i Planeve Operative “Sezoni Veror” dhe “Siguria në trafikun rrugor” janë ndërmarr aktivitete:
• Hetim i tridhjetë e tetë (38) aksidenteve të komunikacionit me dëme materiale,
• Hetim i njëzet e nëntë (29) aksidente të komunikacionit me të lënduar dhe një (1) me fatalitet,
• Konfiskuar njëzet (20) patentë shofer
• Shqiptim i shtatë (7) kundërvajtjeve për vozitës të motoçikletave,
• Shqiptim i dyzet (40) gjoba ndaj këmbësorëve për mos respektim të shenjave të komunikacionit rrugor,

Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan, inkurajon mediat dhe qytetarët që për të gjitha kundërvajtjet që mund të shkaktohen në komunikacion, të njoftojnë Stacionin më të afërm të Policisë, apo përmes aplikacionit digjital “Lajmëro Policinë”, E-mail: [email protected] dhe numrat kundestarë:192; 03850807001.
Të dhënat e juaja do të ruhen ne konfidencialitet të plotë.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS