Po zhagitet çështja e Limajt

Avokati Tahir Rrecaj ka thënë se Gjykata Supreme ende nuk e ka shqyrtuar kërkesës e palës mbrojtëse për mbrojtjen e ligjshmërisë, e cila do t’i mundësonte Fatmir Limaj dhe bashkëluftëtare të tij të mbrohen në liri.

Ai për “Epoka e re” ka thënë se, në rastin kur i pandehuri është në paraburgim, organet e zbatimit të ligjit, në këtë rast Supremja duhet të veprojnë me nguti të posaçme për të marrë një vendimi.

“Na mbetët të presim edhe këtë javë për një përgjigjeje”, ka thënë ai.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS