Plagë kujtimesh

Poezi nga Heset Zymberi

Kudo që jemi
aty na gjejnë fjalët
Nga largësia flasim
me gjuhën e dhimbjeve

E marrim flakë
dhe plagë kujtimesh ! …

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS