Përlahet me vajzat e tij!

Bruce Willis mendon se vajzat e tij po sillen sikurse bushtra të vogla.

Aktori ka thënë se është i hidhëruar në Rumer (23), Scout (21) dhe Tallylah (18) janë distancuar jo vetëm nga ai, por edhe nga nëna e tyre dhe kështu kanë bërë që emocionet dhe dashuria në mes të tyre të vogëlohet.

“Bruce është shumë i zhgënjyer me to dhe ai u ka bërë thirrje atyre që ta lënë anash egoizmin dhe të sillen më mirë”, tha një burim.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS