Përkrahje masovike për Sokol Halitin në fshatrat, Pozheran, Tërpezë, Ramjan e Sadovinë e Çerkezëve

Viti – Sonte qëndruam në Lagjen e madhe të Muhaxherëve në Pozheran, për projekte, poashtu, të mëdha. Është gjithmonë kënaqësi të gjendesh në mese të tilla, me njerëz bujarë e me traditë të punës ka shkruar Sokol Haliti.

Edhe kjo pjesë, si i gjithë Pozherani do të zë vend primar në agjendën tonë.
Bashkë me kandidatët për anëtarë të Kuvendit të Komunës, Majlinda Ostrogllava dhe Ilir Zuka, nga lista e LDK-së, me banorët e kësaj lagjeje biseduam për planet dhe projeksionet zhvillimore për katër vitet e ardhshme.

Me përkrahjen që morëm në Lagjen e Muhaxherëve në Pozheran, ndihemi më të fortë!
Faleminderit!

Përkrahje masovike nga banorët e Tërpezës.
Përkrahje e madhe edhe për kandidatin Sokol Shaqiri!
Faleminderit!!

Së bashku me kandidaten për asamble komunale Sadije Lutfiu sonte takuam edhe banorët e fshatit Ramjan.
Bashkëbiseduam së bashku për projektet e ardhshme të cilat do të realizohen në këtë lokalitet!

Një takim shumë miqësor pata me banorët e lagjes Pllavca nga Sadovina e Çerkezëve.
Dëgjova me kujdes brengat dhe hallet e tyre,po ashtu u informova në të njëjtën kohë me kërkesat e tyre.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS