ARKATANA

Për Veselin e SHIK-ut, PDK-AAK ruan imazhin e hajnisë

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Ish-kreu i SHIK-ut, Kadri Veseli, që tani është në kërkim të angazhimit politik brenda PDK-së, thuhet se është shprehur kundër një koalicioni të PDK-së vetëm me AAK-në për shkak të imazhit të keq që mund ta ketë kjo formulë si vazhdimësi e hajnisë qeverisëse dhe trishtimit nga kthimi në kohën e pasluftës.

Koha Ditore shkruan se, Veseli mendon se Kosovës tani i duhet koalicioni i madh ku hyn edhe LDK-ja.

Eco Higjiena

Adem Grabovci nuk e ka përjashtuar mundësinë që t’i bëhet ftesë edhe LDK-së për t’u përfshirë në Qeveri, por Teuta Sahatqija ka thënë se përgjigja e një ftese të tillë do të ishte negative.