Dea

Për performancë të mirë komunale, Kamenica fiton një grantë në vlerë të 157 mijë eurove

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Performanca e mirë komunale, na e mundësoi fitimin e grantit në vlerë prej mbi 157 mijë eurosh, të cilin do ta dedikojmë për investime kapitale ka shkruar Qëndron Kastrati.

Projekti “Shpërndarja e ujit për fshatrat Hogosht dhe Lisockë”, ku do ta dedikojmë këtë shumë, ka vlerën prej 250 mijë eurosh, ku pjesën tjetër prej rreth 93 mijë eurosh, do ta mbulojmë nga buxheti komunal.

Eco Higjiena

Falënderoj zyrtarët për punën dhe angazhimin e vazhdueshëm ka shkruar Qëndron Kastrati./rajonipress/