Pensionohet mësuesi Shaban Shabani, kolektivi falënderues për kontributin e tij

Gjilan – Pas një pune të gjatë mbi 40 vjeçare dhe kontributin që e ka dhënë në edukimin dhe arsimimin e shumë gjeneratave në shkollën “Esat Berisha” në Llashticë, është pensionuar arsimtari Shaban Shabani ka shkruar drejtori i shkollës Nehat Shabani.

“Në emër të nxënësve, mësimdhënësve dhe Drejtorisë së shkollës i urojmë shëndet e jetë të rehatshme edhe në vazhdim të jetës së tij ka thënë Nehat Shabani.

Ndërsa mësuesi Shaban Shabani ka falënderuar tërë stafin e shkollës, kolegët dhe nxënësit për të cilët ka punuar e luftuar me mish e shpirt që ata të edukohen dhe arsimohen sipas standardeve më të mira të mundshme.”Falënderues dhe mirënjohës të gjithë juve që ishit bashkë në rrugëtimin tonë të përbashkët” ka thënë tashmë mësuesi i pensionuar Shaban Shabani./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS