PDK s’e harron Limajn, ia bën një vend në Kryesi!

Sekretari organizativ për zgjedhjet në PDK, Basri Musmurati, ka thënë se e kanë ndjerë mungesën e Fatmir Limjat në procesin zgjedhor.

“Kur isha i pranishëm në Kuvendin Zgjedhor në Malishevë, së pari kam ndjerë boshllëkun shumë të madh, sepse Limaj mungonte, nuk ishte i ulur në rreshtin e parë”, ka thënë Musmurati për “Epokën e Re”.

Ai ka shtuar se Limaj do të jetë në udhëheqjen e PDK-së. “Në Këshillin Drejtues sigurisht se Fatmir Limaj do të jetë.

Konsideroj se do të ketë vota shumë në Këshillin Drejtues dhe do të jetë kandidat për në Kryesinë e Partisë”, ka thënë ai.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS