PDK në Kllokot kërkon që të hetohet Sreqko Spasiq

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan duhet të hetojë Udhëtimet Zyrtare të dyshimta të Kryetarit Komunës Klllokotit Streqko Spasiq dhe punësimin e mbi 15 personave në mënyrë kundër Ligjore!

Kryetari i Komunës Kllokotit vazhdon duke shkelur Ligjet e Republikës Kosovës duke keqpërdorur parat e Taksapaguesve qytetarëve Shqiptarë dhe Serb!

Që nga marrja e mandatit si Kryetar i Komunës Kllokotit sipas PDK-së, ai ka keqpërdor detyrën zyrtare, duke larguar shumë punëtorë nga vendet e tyre të punës dhe duke vazhduar me punësim të militantëve të partisë së tij dhe disa shqiptarë mbështetës të tijë!

Kryetari i komunës së Kllokotit në të gjitha shpenzimet e tij Zyrtare jashtë Shtetit nuk i ka mbyllur dhe për këtë ekziston dyshimi se Kryetari i Komunës Kllokotit, Streqko Spasiq mjetet e Komunës Kllokotit i ka shfrytëzuar për qëllime të tija personale dhe për interesa të Strukturave Paralele Serbe!

Kryetari i Komunës Kllokotit Streqko Spasiq në takimet e tij Zyrtare jashtë Shtetit saktësisht në Kroaci, Slloveni dhe Zvicër, i ka Keqpërdor paratë e buxhetit të Komunës Kllokotit dhe sikurse shpenzimet e tjera të udhëtimeve jashtë Shtetit edhe këto shpenzime nuk i ka mbyllur!

Partia Demokratike e Kosovës Dega në Klllokot gjithmonë ka reaguar dhe kërkuar nga Prokuroria Themelore në Gjilan të hetojë keqpërdorimet e Kryetarit Spasiq!

Edhe Agjencia Kundër Korrupsionit së bashku me Prokurorin Themelore në Gjilan duhet të hetojë keqpërdorimin detyrës zyrtare të Kryetarit Komunës Kllokotit Streqko Spasiq i cili për dy muaj ka punësuar në mënyrë të kundërligjshme mbi 15 persona dhe ka fshehur Librin e Protokollit në zyrën e tij duke e mbajtur të fshehtë protokollin e Kontratave të personave të punësuar nga Kryetari Spasiq!

Partia Demokratike e Kosovës Dega në Kllokot kërkon nga Prokuroria Themelore në Gjilan të nisë menjëherë hetimet ndaj Spasiqit mbi dyshimet e bazuara në veprave të kundërligjshme të cilat argumentohet me fakte dhe dëshmi të cilat i posedojmë thuhet në reagimin e PDK-së./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS