PDK: Koka e keqpërdorimeve në Viti është Sokol Haliti

Viti – Koka e keqpërdorimeve në Viti është Sokol Haliti, asgjë nuk ka mundur të bëhet pa aminin dhe pjesëmarrjen e tij kanë reaguar dega e PDK-së në Viti.

Sipas degës së PDK-së në Viti, qeverisja “ brilante” e Sokol Halitit, i ka shtruar rrugët e asfaltuara me zhavorr veç për të keqpërdorur parat e qytetarëve ka asfaltuar rrugët nëpër arat e tij, po nuk mundur të rregulloj kanalizimet atmosferike në qytet.

“Koka e keqpërdorimeve në Viti është Sokol Haliti, asgjë nuk ka mundur të bëhet pa aminin dhe pjesëmarrjen e tij” thuhet në reagim./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS