Fundamenti

Opozita duhet të shkojë në darkë me kryeministrin, ta dëgjojë ç’ka të thotë

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Nga Berat Buzhala – Patjetër qe opozita duhet me shku ne darke me kryeministrin e vendit. Patjeter. Nuk po them që duhet me u pajtu me propozimet dhe menyn e tij, ama si subjekte politike duhet të marrin pjesë dhe të dëgjojnë çka po thotë.

Anëtarësimi i Kosovës ne Këshill te Evropës është interes madhor kombëtar. Nëse mund me gjetë gjuhë të përbashkët, duhet me provu me gjetë.

Në këtë moment, shprehjet “a e dini çka ka thanë ky?”, ose “a e dini çka ka ba ky?” nuk çojnë kurrkund.

Uji Dea

Shoqëria nuk rritet dhe zhvillohet me imitime nga kaluara.

Kosova ka nevojë për avansim dhe integrim në struktura të rëndësishme globale.

Nuk e besoj qe dikush në skenën publike e përçmon Albinin ma shumë se unë, mirëpo Albini nuk është Kosova.