Nxënësit e shkollave fillore dëgjojnë ligjërata nga policia për ngacmimet seksuale në shkolla

Gjilan – Të mërkurën Njësiti i Policisë në Komunitet kanë mbajtur ligjëratë në shkollën fillore “Abaz Ajeti“, me temën: “Parandalimi i ngacmimeve seksuale në shkollë”.

Në këtë ligjëratë kanë marrë pjesë rreth 80 nxënës të klasëve të shtata (7) dhe të teta (8). Nxënësit u falënderuan për ligjëratën, ishin shumë të interesuar dhe parashtruan pyetje rreth temës dhe pyetje në interes të sigurisë së përgjithshme. Po ashtu ata u ndanë të kënaqur edhe me përgjigjet që morën nga zyrtarët e policisë gjegjësit nga Njësia për Komunitet e Stacionit Policor në Gjilan.

Njësiti i Policisë në Komunitet do të vazhdojë me ligjërata në këtë temë dhe tema të tjera edhe në të ardhmen ka njoftuar toger Ismet Hashani./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS