Nuk bëhen koalicionet në takime private!

Takimi ndërmjet krerëve të PDK-së dhe AAK-së në Pejë ishte privat dhe nuk kishte të bënte me negociata për formimin të një koalicioni të mundshëm ndërmjet këtyre dy partive.

Zëvendëskryeministri Hajredin Kuçi ka deklaruar se kontaktet fizike me përfaqësues të AAK-së nuk ua ndërrojnë mendjen krerëve të PDK-së për ndryshimin e koalicionit qeverisës.

Ndërsa, nënkryetari i AAK-së, Ahmet Isufi, ka thënë për “Tribuna Shqiptare” se qëndrimi i AAK për futjen ose jo në një koalicion të përbashkët me PDK-në, do të merret në takimet e Kryesisë, Këshillit Drejtues dhe takimet e niveleve udhëheqësve të partisë.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS