Një rast pozitiv me COVID-19 në Komunën e Kamenicës

Kamenicë – Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se sot në Komunën e Kamenicës një person ka rezultuar pozitiv me COVID-19.

Bilanci në komunën e Kamenicës është:
* 2287 raste,
* 2198 të shëruar,
* 8 raste aktive,
* 81 të vdekur.
Mbani distancën, përdorni maskën, pastroni duart. Ruani vetën dhe të tjerët!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS