Një rast pozitiv me COVID-19 në Komunën e Kamenicës

Kamenicë – Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se sot në Komunën e Kamenicës, një person ka rezultuar pozitiv me COVID-19.

Bilanci në komunën e Kamenicës:
*2467 të infektuar,
*2367 të shëruar,
*82 të vdekur,
*18 raste pozitive.

Ju lutem respektoni rregullat e Institutit.
Ruani veten dhe të tjerët!
Vaksinohuni!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS