Një person i ndaluar për vrasje dhe një aktakuzë e ngritur për dëmtim të drejtave pronësore

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar dy (2) persona për 48 orë, si dhe ka ngritur një (1) aktakuzë për një (1) personi.

Prokuroria Themelore Gjilan:
Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar dy (2) persona për 48 orë. Një (1) person është ndaluar për shkak të veprës penale “Vrasje”, Kodit Penal të Republikës së Maqedonisë së Veriut, e sanksionuar edhe me Kodin e Republikës së Kosovës ‘’Vrasje e rëndë’’, një (1) person për shkak të veprës penale “Lëndim i lehtë trupor“.

Aktakuzat:
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për vepër penale “Dëmtimi i të drejtave pronësore të personit tjetër”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS