RCCOLA

Një kompani private ndihmon hapjen e rrugëve në Kamenicë, komuna e falënderon Arjanit Shillovën

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Kamenicë – Duke parë situatën e sotme në rrugët e komunës sonë të shkaktuar nga të reshurat e shiut, Komuna e Kamenicës me të gjitha kapacitetet e saj është vënë në dispozicion të qytetarëve.

Ekipit të mirëmbajtësve dhe zjarrfikësve të komunës sonë, ma makineri dhe kontributin e tij sot u ka ardhur në ndihmë edhe z.Arjanit Shillova i cili me makineri personale (eskavator) ka ndihmuar në hapjen e rrugëve dhe përmirësimin e gjendjes.

Hidromorava

Komuna e Kamenicës falënderon z.Shillova për ndihmën e dhënë sot thuhet në njoftimin e komunës së Kamenicës./rajonipress/