Një gjest human sjell ujin e pijes afër urës së shpresës, që lidh fshatrat kufitare

Gjilan – Një qeshmë është ndërtuar afër urës së shpresës që lidhë fshatrat kufitare Miresh – Stublinë – Dobrosin. Ky ujë ndihmon shumë kalimtar e qytetar të shumtë që e frekuentojnë këtë rrugë që tashmë po frekuentohet nga shumë banor andej e këndej urës.

Një qeshmë e ndërtuar karshi urës së shpresës tashmë është bërë realitet. Besim Tahiri, Nexhat Ibishi e shumë të tjerë kanë ndihmuar që të realizohet ky projekt që mbanë edhe mbishkrimet e UÇK-së.

Në fakt ky ujë mund të shfrytëzohet nga të gjithë banorët andej e këndej urës e në veçanti nga qytetar të shumë që tashmë po e frekuentojnë me të madhe këtë ambient të pasur me hapësira gjelbërimi.

Rabit Xhelili banor nga Mireshi ka bërë një postim ku edhe ka falënderuar të gjithë pjesëmarrësit e këtij projekti shumë domethënës.

Postimi i plotë i rabit Xhelilit:

Mirësinë nuk e bën çdo kush aj buron nga shpirti i njerëzve te mirë.
Çdo punë e mirë është sadaka
Sadakaja s`ka zvogëluar asnjë pasuri. Allahu e rritë namin e shërbëtorit te tij, nëse ai jep dhe e ngritë çdonjërin që është në kënaqësinë e Allahut.
T’ia shuash etjen një te eturi është një nga veprat më të mira që besimtari mund të bëjë
Ju lumtë juve gjithëve qe kontribuuat ne ketë projekt,
Zoti ua shpërbleftë dhe Zoti ua pranoftë ketë sadaka.
Vëllezër besimtar, ta ruajmë ujin si një dhuratë të madhe nga Krijuesi, dhe të jemi mirënjohës pafundësisht për këtë dhunti.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS