Nëntë aktakuza të ngritura, dominojnë veprat penale të vjedhjeve

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar një (1) person të dyshuar dhe ka ngritur nëntë (9) aktakuza kundër dhjetë (10) personave.

Prokuroria Themelore Gjilan
Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Është ndaluar një person për 48 orë, për shkak të veprave penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve” dhe “Përdorimi i armës apo mjetit të rrezikshëm”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore ne Gjilan, ka ngritur nëntë (9) aktakuza kundër dhjetë (10) personave, për këto vepra penale:
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Vjedhja e pylli”,
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Asgjësimi apo dëmtimi i pasurisë”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak veprës penale “Vjedhja”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak veprës penale “Ndërtimi pa leje”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak veprës penale “Kontrabandimi i mallrave”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Sulmi”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak veprës penale “Vjedhja e rëndë”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak veprës penale “Mos raportimi ose raportimi i rremë i pasurisë, i të ardhurave, i dhuratave, i dobisë tjetër materiale ose i detyrimeve financiare./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS