Fundamenti

Në Viti zhvillohet java për të drejtat e viktimave të krimit

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Viti – Ekipi Veprues për Siguri në Bashkësi, Policia e Kosovës dhe Komuna e Vitisë, të martën zhvilluan një fushatë të përbashkët vetëdijësuese kundër keqpërdorimit të rrjeteve sociale.

Posterët u shpërndanë dhe u vendosën nëpër të gjitha shkollat e Komunës së Vitisë.
EVSB dhe PK, falënderojnë drejtorin e Shkollës fillore “Dëshmorët e 5 Prillit”në fshatin Smirë, z. Xhavit Sahiti, për mikpritjen, dhe kontributin e dhënë në shkollën e fshatit, dhe bashkëpunimin me Institucionet Komunale,të Vitisë.

UBT

EVSB, falënderon PK-në, dhe Komunën e Vitisë, për bashkëpunimin dhe përkrahjen dhënë EVSB-së, në realizimin e projekteve të shumta vetëdijesuese, të cilat kontribuojnë në aspektin e sigurisë thuhet në njoftimin nga Koordinatori i EVSB-së, për Komunën e Vitisë, Imri Emërllahi./rajonipress/