Hidromorava

Në Viti përkujtohet dëshmori Rashit Mustafa – “Komandant Karadaku”

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Viti – Në përvjetorin e rënies së dëshmorit të kombit, kolonel Rashit Mustafa, i njohur në luftë si “Komandant Karadaku”, janë bërë homazhe tek varri i tij në varrezat e dëshmorëve në Viti.

KKVITI

Homazhe tek varri i kolonel Rashit Mustafës, bënë udhëheqës të Institucioneve komunale në krye me zv. kryetarin e komunës, Hasan Aliu dhe kryesuesin e Kuvendit, Bekim Azizi, Institucioneve tjera, si ata të policisë, organizatat e dala nga lufta e UÇK-së, subjekteve politike e qytetar të tjerë./rajonipress/