Në veri të Kosovës operojnë 2000 agjentë të Serbisë

Beograd – SHBA dhe Gjermania kërkojnë që Serbia të tërheqë policët e vet nga veriu i Kosovës shkruan sot “Blic”. Kjo gazetë shton se Serbia zyrtarisht nuk ka forca të sigurisë në veri, por “ka ndërmjet 300 dhe 400 punëtorë të angazhuar të MPB”.

Shërbimet e huaja vlerësojnë se në veri janë ndërmjet 1000 e 2000 agjentë sekretë të Serbisë.

“Blic” thekson se zyrtari i lartë amerikan Philip Gordon gjatë vizitës në Beograd ka kërkuar largimin e këtyre forcave.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS