UBT

Në Tërpezë asfaltohet rruga e varrezave

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Viti – Komuna e Vitisë, po vazhdon realizimin e projekteve në fushën e infrastrukturës, konkretisht sot në fshatin Tërpezë, është asfaltuar rruga e varrezave dhe degëzimi që lidhet me rrugën e varrezave.

Me këtë rast kryetari i komunës, Sokol Haliti ka vizituar për së afërmi punimet në këtë rrugë.

Eco Higjiena

Përndryshe, në shumë lokalitete, komuna e Vitisë gjatë gjithë kohës është duke punuar intensivisht në krijimin e kushteve sa më të mira për qytetarët saj./rajonipress/