Në Karaçevë mungojnë arsimtarët e lëndëve Gjuhë Shqipe dhe Kimi

Kamenicë – Në shkollën fillore “Asllan Thaçi” në Karaçevë të Poshtme edhe pse mësimi ka filluar, aty nuk mbahet mësimi në lëndën e gjuhës shqipe, në mungesë të arsimtarit gjithashtu edhe në lëndën e kimisë.

Selver Lenjani ka kërkuar nga Kadri Rahimaj që të merret me plotësimin e stafit arsimor në këtë shkollë sepse pasojat janë shumë të mëdha në të ardhmen.

“Mbesim me shpresë se kjo kërkesë e Bashkësisë Lokale do të realizohet pozitivisht sepse brezi kufitar ka një kohë të gjatë që alarmon këtë problem. Është e drejtë elementare e fëmijëve tanë që të edukohen e shkollohen si krejt fëmijët e tjerë” ka shkruar Lenjani në kërkesën e tij dërguar Rahimajt./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS