Në Kamenicë pajisen të gjitha institucionet publike me aparate për shuarjen e zjarrit

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Duke filluar nga shkollat, QKMF-ja, AMF-të dhe institucionet e tjera, nga sot janë pajisur me aparate për shuarjen e zjarrit ka shkruar Kadri Rahimaj.

Mobi Casa

“Përkundër që është nevojë primare, këto aparate deri sot kanë munguar.
Siguria e secilit është prioriteti ynë” ka shkruar Kadri Rahimaj./rajonipress/