Në Kamenicë korren 65 % e sipërfaqes

Gjilan -Komisioni Komunal për korrje-shirjet ka bërë të ditur se në Komunën e Kamenicës, korrje-shirjet po shkojnë sipas dinamikës së paraparë.

Deri më tani janë korrur rreth 60% e sipërfaqeve , rendimenti mesatar po sillet rreth 4000-4500 kg./ha ka thënë Gani Sadiku drejtor i bujqësisë.

Sipas tij furnizimi me naftë po bëhet i rregullt dhe pa ndonjë problem të theksuar . Të gjithë kombajneret që marrin pjesë në fushatën e korrjeve 2012 janë të pajisur me leje të punës nga Komisioni komunal për korrje-shirje komfort rregullores komunale për korrje-shirjet tha Sadiku./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS