Në Kamenicë kohët e fundit numri i personave të prekur me COVID-19 është duke shënuar rritje

Kamenicë – Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në nivel vendi 728 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19. Ndërsa në Komunën e Kamenicës deri më tani 18 raste janë pozitive.

Andaj duke parë këtë situatë u bëjmë thirrje që të VAKSINOHENI në mënyrë që të mbroni vetën dhe të tjerët nga COVID-19.
Ju lutem respektoni rregullat e Institutit.
Ruani veten dhe të tjerët!
VAKSINOHU!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS