Në çfarë moshe e kanë humbur virgjërinë Vipat

/ 2 minuta lexim
Uji Dea

Los Angeles – Vipat tregojnë herën e tyre të parë e cila ka qenë për të gjithë e paharrueshme. Ja në çfarë moshe kanë qenë ata. Angelina Jolie ka qenë 14 vjeç, gjithmonë i ka bërë gjërat shpejt e shpejt. I dashuri i saj quhej Anton dhe jetonin në të njëjtën shtëpi.

Adriana Lima ka qenë 28 vjeç. Edhe pse është një femër e bukur dhe joshëse ajo ecën me parimet katolike. Mashkulli i saj i parë ka qenë burri Marko Jariq. Celine Dion ka qenë 20 vjeç. Ajo është femra e vetëm një mashkulli dhe ai është burri Rene Angelil. Hera e parë ka qenë natën finale të Eurovizionit më 30 prill 1998 në Dublin. Kim Kardashian ka qenë 14 vjeç.

Uji Dea

Ajo kishte dy vite që dilte me këtë djalë. Johnny Depp ka qenë 13 vjeç. Ne atë kohe ai ishte i njohur duke qenë se ishte pjesë e grupit “The Flame”. Vajza ishte 16 vjeçe dhe hera e parë ishte mbrapa një kamioni. Paris Hilton ka qenë 15 vjeç.

Mashkulli i parë i saj ka qenë Randy Spellin (vëllai i Tori-t). Ata kishin dy muaj që dilnin bashkë dhe hera e parë ka qenë ne një dhomë hoteli. Britney Spears ka qenë 14 vjeç. Edhe pse do kishte dashur që mashkulli i pare i jetës së saj të kishte qenë Justin Timberlake nuk ndodhi kështu. Djaloshi fatlum quhej Reg Jones.