Ndikimi i ushqimit në bukurinë tuaj

Sekretet për një lëkurë të pastër, për flokë të shëndetshëm dhe për dhëmbë të bardhë, janë pikërisht në kuzhinën tuaj. Ne ju sugjerojmë disa ushqime të cilat ndikojnë në rastet e sipërpërmendura.

– Provoni karavidhe: Sepse ju bën të bukur. Përveçse ju bën mirë, siguron nivel të ulët të yndyrës në proteina (çelësi për rritjen e flokëve të shëndetshëm), ky ushqim përmban edhe sasi të lartë të zinkut, një mineral i cili ndihmon

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS