Fidanishtja

Ndaj një shtetase nga Shqipëria iniciohet procedurë kundërvajtëse

/ 1 minutë lexim

Viti, Gjilan – Raportohet se është iniciuar procedurë kundërvajtëse ndaj të dyshuarës femër shqiptare shtetase nga Shqipëria për mosrespektim të urdhrit të largimit. Lënda dërgohet në Gjykatën Themelore për Kundërvajtje në Viti njoftoj policia e Kosovës.

Eco Higjiena

Gjithashtu në bazë të urdhëresës të lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjilan është arrestuar i dyshuari mashkull shqiptar dhe i njëjti dërgohet në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës në kohëzgjatje prej gashtë muajve./rajonipress/