RCCOLA

Ndahet nga jeta Xhelal Januzi një qytetar i ndershëm dhe i respektueshëm

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Sot, fqiu im i mirë, një qytetar i ndershëm dhe i respektueshëm, iku në amshim, Xhelal Januzi ka shkruar Selver Xhelili.

Eco Higjiena

Postimi i plotë:
E kisha njohur që nga koha kur isha fëmijë në lagjen e përbashkët ku jetonim bashkë. Xhelali ishte një person shumë i mirë me të gjithë.
Tash do të jetojë larg lagjes sime të kësaj bote, në një nga kopshtet më të bukura në parajsë! Gjithmonë do të mbetet në kujtesën time!