RCCOLA

Mjeku italian i “gjuhet” pacientes dhe sulmon gazetarët

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Opinioni publik italian është tronditur nga një incizim i fshehtë, ku shihet se si një mjek ngacmon seksualisht pacienten e shtrirë për kontroll mjekësor.

Incidenti ka ndodhur në klinikën private në lagjen Cuadraro në Romë, e është xhiruar nga një TV program, i cili më parë kishte vendosur një kamerë të fshehtë në ordinancë. Kamera e fshehtë xhiron mjekun duke e zhveshur “pacienten”, që në të vërtetë ishte anëtare e ekipit televiziv.

“Nuk do të mbetesh shtatzënë nëse të puth”, i thotë mjeku pacientes.

Në ordinancë pastaj hyn ekipi televiziv, kurse gazetari merr një grusht nga doktori. Mjeku i zemëruar tej mase pastaj i ndjekë deri në dalje nga klinika, duke i sulmuar vazhdimisht ata. Në një moment të sulmit, ai i këput edhe kabllot e kamerës dhe me të godet xhiruesin, pastaj sërish sulmon gazetarin dhe një kameraman tjetër.

UBT

Prokuroria ka nisur hetimet ndaj këtij mjeku të dhunshëm, kurse epilogun do ta marrim vesh pas një kohe.

Video: